Wat kunt u van ons verwachten

Wat kunt u van ons verwachten

Wij vragen uw domeinnaam aan als dat nog niet is gebeurd, regelen de hosting, bouwen de website en melden uw website aan bij zoekmachine Google.


Aanvragen domeinnaam

Uw domeinnaam vragen wij aan bij SIDN. Dit is het bedrijf dat alle registraties verzorgt en toekent.


Advies en regelen van hostingprovider

Een domein moet technisch worden gehost om te kunnen worden gevonden op internet.

Niet iedere hostingprovider kan altijd de vereiste technische ondersteuning leveren voor een website. Naarmate de website meer functionaliteit heeft worden er hogere eisen gesteld aan de provider. Wij geven u advies met betrekking tot de keuze van de hostingprovider en zorgen ervoor dat de hosting van uw domein wordt geregeld.


Het bouwen van de website

Is er een domeinnaam toegekend en een hostingprovider gekozen (dat kan in principe allemaal binnen 1 dag), dan kan de website worden gerealiseerd. Wij kunnen u twee standaard mogelijkheden bieden:

Mogelijkheid 1

Een html website van maximaal 3 pagina's. Dit is de goedkoopste keuze voor als u een mooie website wilt hebben zonder "toeters en bellen" en als u de inhoud van de website niet al te vaak hoeft te veranderen of aan te passen.

Mogelijkheid 2

Een interactieve website met meer functionaliteit en waarbij gebruik wordt gemaakt van een contentmanagementsysteem (CMS). Een CMS is een softwaretoepassing waarmee een website kan worden gemaakt die modulair is opgebouwd. De modules van het CMS zijn als het ware al voorgeprogrammeerd, waardoor de website snel in elkaar kan worden gezet.


Web voor MKB werkt met Wordpress of Joomla

Wordpress is het meest toegepaste CMS in de wereld en is zeer gemakkelijk in de omgang. U kunt uw content gemakkelijk zelf beheren en daarmee wordt het onderhoud kostentechnisch interessant voor u. Technisch kan het wat ingewikkelder zijn; vooral als er zogenaamde extensies of plug-ins zijn toegevoegd.

Joomla! is een CMS-standaard die zich inmiddels wereldwijd heeft bewezen. Eveneens een groot voordeel van Joomla! is dat u de website relatief eenvoudig zelf kunt beheren. Het actueel houden van de website vergt dus in principe geen of weinig extra kosten. Joomla! is meer geschikt voor wat complexere situaties en kan relatief gemakkelijk worden aangepast.

Lees hier meer over het beheer van uw website


Maatwerk, bijvoorbeeld een webwinkel

Voor uitbreiding van uw standaard website, indien u meer wensen hebt dan de standaard kan bieden. Bijvoorbeeld als u uw website wilt uitbreiden met een webwinkel. Wij maken altijd eerst een offerte, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.


Een verbinding maken met uw FaceBook en/of LinkedIn pagina en andere Social Media zoals X

Een verbinding maken met uw FaceBook en/of LinkedIn pagina en andere Social Media zoals X. Indien u nog geen Facebook of LinkedIn pagina heeft, kunnen wij die voor u maken.


Het aanmelden van uw website bij een zoekmachine (Google)

Mensen die u op internet zoeken maar uw domeinnaam nog niet kennen, zoeken vaak op één of meer trefwoorden via een zoekmachine. Google is de meest bekende en gebruikte zoekmachine. Wij melden uw website aan bij Google of een andere zoekmachine naar keuze.


Klik hier voor informatie over de tarieven van Web voor MKB.