object1554741850

Webdesign

Het maken van een functionele website draait niet alleen om techniek, maar vergt ook dat er nagedacht wordt over het ontwerp van de website. Het gaat daarbij om de visuele aspecten. De website moet uiteindelijk de juiste "uitstraling" hebben en herkenbaar zijn als de website van uw bedrijf.
Voor het design is Web voor MKB afhankelijk van uw input. In overleg met u wordt besloten welke kleuren er toegepast gaan worden, hoe de pagina's worden ingedeeld en welke foto's er geplaatst gaan worden. Wij kunnen u inspireren door diverse standaard ontwerpen te laten zien en die met u te bespreken. Wij helpen u dus met het design, maar desgewenst kan er ook een specialist worden ingeschakeld; iemand die zich heeft toegelegd op de visuele aspecten van webdesign.

Klik hier voor de standaard ontwerpen.

Teksten

Onderdeel van webdesign zijn ook de teksten die op de site worden geplaatst (hoeveelheid tekst en lettertype). De teksten die op uw website moeten worden geplaatst kunt u zelf maken en bij ons aanleveren. U weet immers zelf het beste hoe u uw diensten of producten moet omschrijven en aanprijzen. Indien u dat wilt kunnen wij u natuurlijk wel helpen of een professionele tekstschrijver inschakelen. Samen komen wij daar in ieder geval uit.